Onze diensten

FinStones is gespecialiseerd in het optimaliseren van processen binnen de bedrijfsvoering van zorginstellingen en ziekenhuizen, vaak met behulp van software. Of het nu gaat om het implementeren van een ERP systeem, het optimaliseren van een voorraadvolgsysteem of het adviseren op gebied van financiële processen: wij staan altijd met de voeten in de klei om onze klanten de best passende oplossing te bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kijk verder op deze pagina om meer over onze diensten te lezen.

Consultancy en advies

Onze consultancy- en adviesdiensten zijn gericht op het begrijpen en verbeteren van de specifieke behoeften en uitdagingen van ziekenhuizen en zorginstellingen. We voeren grondige analyses uit van de huidige processen om inzicht te krijgen in de huidige werkwijzen, knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Ons team van ervaren consultants werkt nauw samen met medewerkers op de werkvloer om tot een persoonlijk en passend advies te komen waarbij wij onze eigen expertise en best practice ervaring meenemen.

Voorbeelden van adviesopdrachten die wij doen:

  • Advies om meer uit het voorraadvolgsysteem van CoperniCare te halen bij de OK in Maasziekenhuis Pantein

  • Advies om logistieke processen te optimaliseren in Catharina Ziekenhuis

Implementatie

Het implementeren van nieuwe softwareoplossingen in een zorginstelling is een complexe taak die een grondige planning en expertise vereist. Bij FinStones begrijpen we dat een succesvolle implementatie essentieel is voor het behalen van de gewenste resultaten. Wij vinden het belangrijk om als team met de voeten in de klei te staan en op alle vlakken te ondersteunen voor een vlotte overgang en goede borging van het nieuwe systeem. We zorgen voor uitgebreide training en bieden voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de nieuwe technologie effectief kunnen gebruiken.

Voorbeelden van implementaties die wij doen:

  • Implementatie van instrumentenvolgsysteem MediTracker in St Antoniusziekenhuis

  • Implementatie van AFAS ERP in Spaarne Gasthuis, St Antoniusziekenhuis, Maartenskliniek

  • Implementatie van ZorgERP van Axians in Maasziekenhuis Pantein

  • Implementatie van een nieuwe leidinggevendestructuur in AFAS HR in Spaarne Gasthuis

Optimalisatie

Naast consultancy en implementaties ondersteunen we bij FinStones ook het uitbreiden en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van de functionaliteiten van een bestaand softwarepakket of het verbeteren van een organisatiestructuur. We onderzoeken samen waar optimalisatiekansen liggen en zorgen voor de uitrol en opleiding binnen het ziekenhuis of de zorgorganisatie.

Voorbeelden van optimalisatieopdrachten die wij doen:

  • Het uitrollen van decentrale magazijnen in het St Antoniusziekenhuis

  • Optimaliseren van AFAS HR in Spaarne Gasthuis