Onze aanpak

Bij FinStones hebben we een duidelijke missie: ruimte maken voor waar de zorg écht om draait. We streven naar blijvende verbetering in zorgprocessen, vaak met behulp van innovatieve software-oplossingen. Ons doel is om de lasten te verlichten en de focus terug te brengen naar wat echt belangrijk is – hoogwaardige zorgverlening aan patiënten en cliënten. We geloven dat technologie en innovatie de zorgprocessen kunnen optimaliseren en de kwaliteit van zorg kunnen verhogen. Onze visie is een toekomst waarin zorgverleners zich volledig kunnen richten op het welzijn van hun patiënten, ondersteund door gebruiksvriendelijke en efficiënte software-oplossingen en soepele werkprocessen.

Frisse blik

De combinatie van 25 jaar ervaring in de zorg en jonge hoogopgeleide professionals zorgt voor een unieke frisse blik waarmee altijd de beste oplossing wordt gezocht.

Betrokkenheid

Met de voeten in de klei, daar houden we van. We staan altijd naast de zorgmedewerker en voelen een grote betrokkenheid bij de organisatie.

Passie voor de zorg

Als dat vuurtje voor de zorg eenmaal is gaan branden krijg je het niet meer uit. FinStones bestaat uit professionals die allemaal dit vuurtje hebben branden.