Over FinStones

Bij FinStones zijn we gepassioneerd door de zorg. Ons team bestaat uit hoogopgeleide en gedreven professionals met diverse expertisegebieden, waaronder zorglogistiek, finance, inkoop & centrale logistiek en HRM. Wat ons bindt, is onze bewuste keuze om voor de zorgsector te werken en ons in te zetten voor de verbetering van zorgprocessen.

Passie voor de zorg

Onze ruime ervaring in zorgprocessen en actuele kennis over ERP-implementaties stellen ons in staat om een ongeëvenaarde kwaliteit te bieden aan al onze klanten. Of het nu gaat om het implementeren of optimaliseren van ERP-systemen, u kunt erop vertrouwen dat onze aanpak altijd van topkwaliteit is. Bij FinStones geloven we sterk in samenwerking met onze klanten. We werken nauw met u samen om zorgprocessen te realiseren die ook na de opdracht geborgd zijn. Ons doel is niet alleen om uw organisatie te ondersteunen tijdens de livegang, maar ook in het nazorgtraject, waar we (letterlijk) op de werkvloer staan om u de nodige ondersteuning te bieden. Wat kunt u verwachten als u met FinStones samenwerkt? Een team dat begrijpt wat uw zorginstelling uniek maakt en een op maat gemaakte aanpak biedt om uw specifieke uitdagingen aan te pakken. Onze passie voor de zorg drijft ons om de best mogelijke oplossingen te vinden die uw organisatie naar een hoger niveau tillen. Wij zijn trots om uw partner te zijn in zorgoptimalisatie. Samen bouwen we aan een efficiëntere, effectievere en succesvollere zorginstelling die klaar is om toekomstige uitdagingen aan te gaan. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe FinStones uw zorginstelling kan ondersteunen op weg naar een stralende toekomst in de zorg.

Waarom?

FinStones streeft naar blijvende impact in de zorg door expertise en kennis te bieden. Ons team gelooft in eerlijkheid, samenwerking en een positieve bijdrage aan de zorgsector. We verbinden ziekenhuizen en implementeren systemen, waardoor blijvende veranderingen worden gerealiseerd.

Wat?

FinStones specialiseert zich in het implementeren en optimaliseren van zorg-ICT. Duurzame veranderingen worden gegarandeerd. De focus ligt op hoogwaardige zorg via innovatieve technologieën en naadloze integratie.

Hoe?

FinStones verbetert processen en streeft naar betrokkenheid vanaf het voortraject. Toegewezen interne teamleden werken aan gestandaardiseerde projectmethoden en protocollen voor verschillende werkgebieden.

Wie?

Onze focus ligt op werken in de zorg, zowel in Cure als Care. We zoeken bedrijven die onze expertise waarderen en vertrouwen hebben in ons. We werken samen met diverse software leveranciers.

Ons team

Mirjam Betten
Mirjam BettenManaging Partner
Specialisatie:
(Zorg)logistiek en inkoop
Peter Lensselink
Peter LensselinkManaging Partner
Specialisatie:
Finance en HR
Demi Terpstra
Demi TerpstraConsultant en projectleider
Specialisatie:
(Zorg)logistiek en inkoop
Bart van Hest
Bart van HestConsultant, projectleider en PMO
Specialisatie:
(Zorg)logistiek en PMO
Laura Teunissen
Laura TeunissenConsultant en projectleider
Specialisatie:
(Zorg)logistiek, Inkoop en HR
Jacco Kramer
Jacco KramerConsultant en projectleider
Specialisatie:
Finance
Rob Lammers
Rob LammersConsultant en PMO
Specialisatie:
Care sector en PMO
Youri van Gelderen
Youri van GelderenPMO en Content creator
Specialisatie:
PMO, Marketing en sales
Djoeke Joó
Djoeke JoóConsultant en PMO
Specialisatie:
Inkoop en Logistiek
Julia van de Fliert
Julia van de FliertConsultant
Specialisatie:
Finance
Khalid el Makrini
Khalid el MakriniConsultant
Specialisatie:
Finance