Ons team

Mirjam Betten
Mirjam BettenManaging Partner
Specialisatie:
(Zorg)logistiek en inkoop

Mijn passie voor de ziekenhuiszorg is gestart in 2002 toen ik als bedrijfseconomisch adviseur mijn eerste ziekenhuisbaan bemachtigde. Ik werd direct geraakt door de complexiteit van de financiering, de enorme inzet van het verplegend en ondersteunend personeel, de zorg voor de (zieke) mens en het gecompliceerde landschap van ICT systemen. Een prachtige mix van ingrediënten waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds door aangetrokken word. Het verbeteren van werkprocessen met de juiste inzet en inrichting van ICT systemen blijft elke keer weer een uitdaging. Het mooiste compliment is een tevreden en enthousiaste klant. Als managing partner van FinStones ben ik daarnaast enorm trots op onze eigen FinStones kanjers die elke dag weer onze klanten ondersteunen en daarmee echt impact maken op verbeteringen binnen de zorg!

Peter Lensselink
Peter LensselinkManaging Partner
Specialisatie:
Finance en HR

Als Managing Partner van FinStones zet ik mijn enthousiasme en expertise in om de ondersteunende processen van zorginstellingen te verbeteren om meer ruimte voor de zorg te realiseren. Mijn eerste kennismaking met de zorg was in 1995 toen ik als stagiair begon met het maken van personeelsfoto´s binnen een ziekenhuis. Ik was destijds verbaasd hoeveel mensen een onderdeel zijn van het organiseren van de zorg in Nederland. Een ziekenhuis is een complexe organisatie waar personen werken met een enorme passie voor de medemens. Ik heb de zorg nooit meer verlaten! Met mijn financiële achtergrond ben ik werkzaam geweest in ziekenhuizen, verpleegtehuizen, gehandicaptenzorg en thuiszorg. Ik zou graag zien dat de zorg kan doen waar zij voor zijn, namelijk op een professionele manier met aandacht voor de mens zorg bieden aan patiënten, cliënten en familie. Ik hoop daar een wezenlijke bijdrage aan te leveren door te helpen de ondersteunende processen beter in te richten.

Demi Terpstra
Demi TerpstraConsultant en projectleider
Specialisatie:
(Zorg)logistiek en inkoop

Na afgestudeerd bedrijfskundige te zijn ben ik een traineeship gaan volgen op HR-gebied. Ik miste hier het stukje waarbij ik daadwerkelijk impact kon maken met mijn werk. Bij FinStones heb ik dit gevonden in de zorgsector. Een sector die voor iedereen belangrijk en noodzakelijk is, maar die toch kampen met een te hoge werkdruk. Software kan hierbij helpen maar ook belemmeren als het op een verkeerde manier wordt ingezet. Met FinStones probeer ik medewerkers in de zorg te ondersteunen door software te implementeren en passender te maken voor de zorgsector. Zo kunnen zorgmedewerkers zich focussen op datgene waar hun hart ligt, namelijk mensen helpen. Hieraan bijdragen is wat mijn werk voor mij zo leuk maakt. Daarnaast is bij FinStones elke dag anders en elke dag verbreed ik mijn kennis. Mijn werk blijft daardoor erg leuk en uitdagend!

Bart van Hest
Bart van HestConsultant, projectleider en PMO
Specialisatie:
(Zorg)logistiek en PMO

Na mijn master Health Sciences was ik op zoek naar een uitdagende baan met invloed op de zorg. Ik wilde een baan met veel afwisselende werkzaamheden en regelmatig contact met mensen in de zorg. Naast mijn affectie met de zorg houd ik enorm van het oplossen van problemen en puzzels. Bij FinStones heb ik hierin mijn ideale baan gevonden. Ik kan met FinStones ziekenhuizen en het personeel helpen met het juist inrichten en optimaliseren van het ERP systeem. Mijn kracht ligt in het vinden van verbinding met de klant en de wensen van de klant vertalen naar de juiste inrichting van het systeem. Daarnaast sta ik altijd klaar om vragen en problemen van gebruikers op te lossen. Mijn expertise ligt vooral op het (zorg)logistieke gedeelte en projectmanagement ondersteuning, maar daarnaast heb ik ook op het financiële gebied mijn ervaring opgedaan.

Laura Teunissen
Laura TeunissenConsultant en projectleider
Specialisatie:
(Zorg)logistiek en HR

Na een eerste werkervaring in de zorg waarbij ik software inzette om diëtetiek te optimaliseren zocht ik naar een stap waar ik meer impact kon maken in de zorgsector. Die gemeenschappelijke visie heb ik bij FinStones gevonden. Ziekenhuizen en zorginstellingen doen prachtig werk, maar kampen ook met een hoge werkdruk. Ik denk dat er nog grote stappen gemaakt kunnen worden door vaker software in te zetten én deze passender te maken op de behoeften van de zorgsector. Hoe kunnen we software zo inrichten dat het de zorgmedewerker ondersteunt in plaats van belemmert? Hoe kunnen we voorkomen dat er fouten worden gemaakt door slecht met elkaar communicerende applicaties? Dit zijn vraagstukken die mij dagelijks inspireren en motiveren. Na verschillende mooie projecten op gebied van Zorglogistiek en HR blijf ik nog elke dag mijn kennis verbreden. En dat maakt het werk nu net zo leuk!

Jacco Kramer
Jacco KramerConsultant en projectleider
Specialisatie:
Finance

Nadat ik in 2020 afgestudeerd was als bedrijfskundige ben ik op zoek gegaan naar een baan. Ik wilde graag iets doen met consultancy en het ondersteunen van bedrijven. Al snel vond ik een eerste baan bij een bedrijf dat bezig was met een nieuw ERP systeem implementeren, waardoor ik voor het eerst in aanraking kwam met software inzetten om bedrijfsvoering te ondersteunen. Toen ik in aanraking kwam met FinStones was ik snel overtuigd dat dit een goede match zou zijn. Hier kunnen we impact maken in de zorg door zorginstellingen te ondersteunen bij de implementatie van nieuwe systemen. Ik heb inmiddels al meerdere projecten mogen draaien op de financiële afdelingen van verschillende ziekenhuizen. Ik leer elke keer weer nieuwe dingen en dat houdt het werk interessant en leuk.

Rob Lammers
Rob LammersConsultant en PMO
Specialisatie:
Care sector en PMO

Sinds oktober 2022 ben ik enthousiaste medewerker bij FinStones. Dit is mijn eerste ‘echte’ baan en daarmee ook mijn eerste ervaring met de zorg. Vanuit mijn studie heb ik een bedrijfskundige achtergrond, waardoor ik een frisse blik heb op het in kaart brengen en optimaliseren van processen. Ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij en ben blij dat ik dat, in combinatie met mijn studieachtergrond, bij FinStones (in de zorg) kan doen. Wat het werken bij FinStones zo leuk maakt? Het pakket aan diverse werkzaamheden in combinatie met een dynamisch jong team dat beschikt over verschillende kwaliteiten maakt dat het werk hier nooit saai is.

Youri van Gelderen
Youri van GelderenPMO en Content creator
Specialisatie:
PMO, Marketing en sales

Mijn reis bij FinStones begon vanwege mijn verlangen naar een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde zou zijn. De focus op projectmatig werken sprak me direct aan en bood constant nieuwe uitdagingen. Wat me echter het meest raakte, was de warme en ondersteunende bedrijfscultuur, omringd door gepassioneerde mensen in de zorg. Met mijn commerciële achtergrond kon ik intern bijdragen aan marketing en sales, en ik voelde me voldaan door mijn bijdrage aan het verbeteren van de zorgsector. Elke dag bracht nieuwe groeikansen en ik ben dankbaar voor deze betekenisvolle reis bij FinStones. Ik kijk vol enthousiasme uit naar de toekomst, terwijl we blijven werken aan het creëren van een positieve impact.

Djoeke Joó
Djoeke JoóConsultant en PMO
Specialisatie:
Inkoop en Logistiek

Djoeke Joó

Na het afronden van de masteropleiding Zorgmanagement en enige ervaring opgedaan te hebben in de gezondheidszorg, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bijdragen aan projecten binnen de gezondheidszorg wekte mijn interesse op en zodoende ben ik bij FinStones aan de slag gegaan. Bij FinStones heb ik de mogelijkheid verschillende projecten in de gezondheidszorg op te pakken en bij te dragen aan procesoptimalisatie in de zorg. De opdrachten zijn gevarieerd, de organisaties zijn verschillend waarmee geen dag hetzelfde is en het werk uitdagend blijft. Momenteel ligt mijn expertise in projectmanagementondersteuning, maar ben ik mijn kennis aan het uitbreiden en leer ik nog elke dag!

Julia van de Fliert
Julia van de FliertConsultant
Specialisatie:
Finance

Met een diploma Business Studies en ervaring in de gezondheidszorg zocht ik naar een nieuwe uitdaging die ik vond bij FinStones. Hier draag ik bij aan diverse projecten, waarbij mijn focus ligt op het verbeteren van processen en het ondersteunen van verschillende zorgorganisaties. De gevarieerde opdrachten en de samenwerking met verschillende organisaties maken het werk erg afwisselend. Doordat ik op verschillende financiële, logistieke en inkoopafdelingen kom is elke dag interessant en leerzaam voor mij. Bij FinStones word ik daarnaast goed ondersteund en werk ik samen met een leuk team van collega’s.

Khalid el Makrini
Khalid el MakriniConsultant
Specialisatie:
Finance

Tijdens mijn master in Health Sciences heb ik een passie gekregen voor digitalisering en financiering van de zorg. Ik vind het enorm boeiend hoe IT-oplossingen kunnen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Deze interesse heeft mij bij FinStones gebracht, waar we ziekenhuizen helpen met het implementeren van ERP systemen. In mijn werk word ik uitgedaagd omdat processen in ziekenhuizen veelzijdig en complex kunnen zijn. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag groei en blijf en leren. Momenteel doe ik ervaring op op het gebied van financiële processen in ziekenhuizen.