Werken bij FinStones

Bij ons dagelijkse werk draait het om veelzijdigheid en afwisseling, want elke dag en elke opdracht is anders. De ene dag zijn we fysiek op de OK in een ziekenhuis waar we ervoor zorgen dat de logistiek vlekkeloos verloopt. Op de andere dag geven we workshops aan het personeel van het ziekenhuis om hen te trainen bij het gebruiken van een nieuw softwaresysteem, of om kennis op te halen waarmee we de klant vervolgens weer tot dienst kunnen zijn. Naast fysieke aanwezigheid werken we ook regelmatig op kantoor of thuis. Het ene moment kunnen we ons volledig onderdompelen in Excel om te werken aan artikelstamdata of om diep in financiële gegevens te duiken. Op andere dagen zijn we druk bezig met het voorbereiden van gedetailleerde testscripts die later door de klant zullen worden uitgevoerd. De veelzijdigheid van onze werkzaamheden houdt ons scherp en gemotiveerd. Het vereist dat we ons aanpassen aan verschillende situaties en uitdagingen, en het stelt ons in staat om een breed scala aan vaardigheden te benutten.

Ons team

Ons team is een hechte groep, waarbij we elkaar ondersteunen en samenwerken om de best mogelijke resultaten voor onze klanten te bereiken. Dit alles doen we met passie en toewijding, omdat we geloven dat ons werk een positieve impact heeft op de zorgorganisaties waarmee we samenwerken. Eén dag in de week, namelijk vrijdag, is onze vaste kantoordag. Deze dag is bedoeld om onze onderlinge band te versterken. Ondanks dat we vaak op verschillende opdrachten werken hechten we veel waarde aan het samenbrengen van ons team. Op vrijdag kunnen we bijpraten, ideeën uitwisselen en genieten van gezamenlijke activiteiten. Dit gaat elke week gepaard met verse koeken van de markt, broodjes bij de lunch en een afsluitende borrel. Naast de “gewone” kantoordagen gaan we ook een aantal keer per jaar wat leuks doen met z’n allen. Denk hierbij aan minigolf, bowlen, boottochtjes of proberen te ontsnappen uit een escaperoom.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij FinStones hechten we niet alleen veel waarde aan ons team, maar ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Peter en Mirjam moedigen je niet alleen aan om te groeien in je carrière, maar vinden het tevens van groot belang dat jij je goed voelt en als mens groeit.

Consultant

Bekijk onze vacature voor consultant.