Werken bij FinStones

Als consultant bij FinStones kom je terecht in een jong, ambitieus en vooral gezellig team. Wij werken op projectbasis in verschillende zorginstellingen. Onze focus ligt op het verbeteren van ondersteunende zorgprocessen, vaak in combinatie met het juiste gebruik van ICT systemen. Hierbij kan je denken aan inkoop-, logistieke-, financiële- en HRM processen.

Ben jij de consultant die we zoeken?

Je werkt vaak samen met één van onze andere FinStones consultants of projectleiders en je hebt ook veel contact met onze klanten (medewerkers binnen de zorginstelling) en ICT leveranciers. Je dag begint met een gezamenlijke ‘dagstart’ (online) met je FinStones team. De werkzaamheden tijdens de rest van de dag zijn divers en afwisselend. Zo begeleid je de ene keer projectbijeenkomsten en de andere keer ben je aanwezig in een zorginstelling om processen binnen de software te testen of om mensen te begeleiden in hun werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kan blijven ontwikkelen. Zo houden we regelmatig persoonlijke ontwikkelingsgesprekken waarin jij aangeeft waar je behoefte aan hebt. Denk hierbij aan het volgen van een training of cursus, het verbeteren van je werkplek of een intern coaching traject. Daarnaast is het teamgevoel bij ons belangrijk, daarom organiseren we regelmatig diverse teambuilding activiteiten en vrijdagmiddagborrels.

Over FinStones

FinStones is een jong, snel groeiend bedrijf en heeft als ambitie om blijvende impact te realiseren op de zorg. Wij ondersteunen zorginstellingen bij het structureel verbeteren van hun ketenprocessen met behulp van de inzet van ICT. Denk daarbij aan implementatie van ICT systemen zoals AFAS, waarmee een ziekenhuis ondersteund wordt in hun volledige bedrijfsvoering (financieel, logistiek, HR, zorg). Wij kijken met een bedrijfskundige blik naar de vraagstukken in de zorg. Naast specialisatie op ICT implementaties voert FinStones ook veranderkundige projecten uit op het gebied van uit- of inbestedingen, reorganisaties, kwaliteitsprojecten of besparingstrajecten. Onze aanpak kenmerkt zich door in nauwe samenwerking met onze klanten verbeterprocessen op gang te brengen, die ook na afloop van de implementatie geborgd worden door de nazorg die wij leveren. Door deze aanpak verkleinen wij de kans op terugval en vergroten wij de blijvende tevredenheid van de klant. Van implementatie tot nazorg en van HRM tot Finance. Bij FinStones verbeteren wij de gehele bedrijfsvoering.

Wat vragen wij?

 • Een relevante WO/HBO-afgeronde opleiding
 • Affiniteit met projectmanagement, projectmatig werken, de zorg en ICT
 • De volgende competenties zijn passend bij jouw werk: procesmatig denken, proactief, teamgericht, analytisch vermogen, communicatief, verbindend en resultaatgericht

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract (32 tot 40-urige werkweek), met uitzicht op een vast contract na het eerste jaar
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.000 en € 3.400 op basis van 40 uur en afhankelijk van je ervaring
 • Een werkomgeving waar doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda staat

Wat krijg je nog meer?

 • Flexibele werktijden voor een goede werk-privé balans
 • 30 vakantiedagen per jaar

 • Leaseauto

 • Bonusregeling

 • Pensioenregeling

 • Laptop en telefoon van de zaak met eventuele overige benodigdheden

 • Flexibele werklocatie: vanuit huis, bij de klant op locatie of op ons kantoor in Amersfoort